tiistai 30. toukokuuta 2017

Hauska haaste

Hetken mielijohteesta päätin bongailla netin ihmeellisestä maailmasta hauskoja haasteita. Tälläisen löysin :) Ja päätin alkaa jatkamaan lauseita.

En ymmärrä, miksi ihmiset ovat niin ilkeitä.

Seuraavaksi ajattelin, katsoa jakson Greyn anatomiaa.

Viime aikoina, olen miettinyt mitä sitä tekisi isona.

En osaa päättää, koska jatkan tosissani laihdutusta. Rento ote liikkumisiin ja syömisiin tuntuu liiankin hyvältä. Tykkään kun voin syödä/liikkua silloin kun tuntuu hyvältä, syödä/tehdä sitä mitä haluaa. En ole vielä valmis palaamaan säännölliseen mittaamiseen/punnitsemiseen.

Muistan ikuisesti.... elämäni raskaimman päivän - jolloin isäni nukkui ikuiseen uneen.

Päivän paras juttu, oli kun istutettiin Enoni kanssa hänen luokseen marjapensaita. Mustaherukkaa, karviaisen, karhunvatukan ja mustikkapensaan.

Noloa myöntää, mutta olen huono yleissivystyksessä. Olen myös huono maantiedossa, biologiassa ja historiassa. Tarkoitus olisi sivistää itseäni näissä asioissa. Koska nuorena nämä asiat eivät kiinnostaneet minua juurikaan.

Viikko sitten, olin töissä aamuvuorossa. Minulla oli  hyvin kankea aamu.

Kaikista pahinta on, kuinka julmia ihmiset osaavat olla. Kuolema.

Salainen taitoni on, muistaa ihmeellisiä asioita joilla ei ole mitään merkitystä.

Minulla on pakkomielle, töissä suoristaa vanhusten peittoja - näyttää siistimmältä :) Minulla on töissä työkaveri joka tekee samoin ;)

Söin tänään, makarooni nyhtökaura sekoitusta.

Ärsyttävintä on, kun tekniikka laitteeet eivät toimi oikein.

Tekisi mieli, jotain raikasta salaattia. Ainakin meloonia ja fetajuustoa sekaan.

Minusta on söpöä, kun vanhukset hymyilevät ilman hampaita.

Olenko ainoa jonka mielestä, asfaltti tuoksuu hyvältä sateen jälkeen :)

Tällaista tällä kertaa. Tykkään monenlaisista haasteista, vinkatkaa minulle niistä jos jotain kivaa ilmenee.
Loppuviikosta julkaisen ToistoToukokuun tulokset. Loppurutistu uupuu, huominen vielä aikaa tehdä se!!

6 kommenttia:

 1. Mulle pisti silmään toi "en osaa päättää, koska jatkan tosissani laihdutusta". Kannattaa miettiä, että entäs jos et koskaan enää laihduttaisi? Itte oon yrittänyt sitä tässä toteuttaa, mutta ton painonhallintaryhmän myötä oon lipsunut sinne laihduttamiseen. Multa ei laihtuminen ikinä oo onnistunut ilman tiukkaa laihdutusta, enkä oo sitä ees tehnyt kuin kerran. Mutta mä luulen, että avain pysyvään lopputulokseen on yksinkertaisesti se, että ne tavat muuttuu loppuiäksi. Ettei tule sitä laihdutukseen tympääntymistä ja sitä kautta uudelleen lihomista. Ja siks ne muutokset täytyy olla sellaisia, että ne onnistuu oikeesti arjessa. Siks sen liikunnan, mitä harrastaa, pitää olla kivaa jo tehdessä. Koska kivoja asioita jaksaa tehdä, inhottavia ei. Siksi sen ruuan mitä syö, pitää olla maukasta. En tiedä miten sä näät tän asian, mutta koska mulla on epäonnistunut viritys takana, niin oon jo valmis uskomaan, että laihduttamalla se tulos ei jää pysyväksi. Ei kukaan voi jatkuvasti laihduttaa ja laihduttamisen lopettaminen johtaa monilla lihomiseen. Ite painin tän asian kanssa silti edelleen, kun mussa on se puoli joka haluaa niitä kiloja pois ja nehän ei tunnu lähtevän muuta kuin kiristelemällä. Mutta sitten mussa on sekin puoli, joka tietää kokemuksesta, ettei se kiristely toimi pitkällä aikavälillä eikä tuota pysyvää tulosta. Joillakin sekin voi tietenkin toimia, mutta mä en kuulu siihen sakkiin. Mulle tulee näistä sun teksteistä kovasti mieleen se oman laihdutuskerran loppuvaihe ja toivon todella, että sä handlaat sen tilanteen paremmin kuin minä. Mullehan ne kilot siis tuli takaisin korkojen kanssa, enkä mä toivo sellaista kenellekään.

  Tsemppiä kuitenkin jatkoon! Toivottavasti löydät just sulle sopivan tavan karistaa niitä liikakiloja - oli se sit rennompaa tai tiukempaa linjaa. Mut muista kuitenkin, ettet ole yhtään huonompi ihminen, vaikket enää ikinä laihduttaisi grammaakaan. Oot sitä paitsi jo tehnyt ja saavuttanut paljon ja se on hienoa! Ja ainakin blogin perusteella vaikutat tosi kivalta ihmiseltä. <3 Ihanaa kesää sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kulkija kommentistasi, joka sai minut ajattelemaan <3 Tätä on blogin kirjoittaminen ja kommentoiminen parhaimmillaan :) Puhun edelleen laihduttamisesta vaikka pitäisi puhua elämäntapamuutoksesta/remontista. Tuo on pinttynyt tapa puhua asiasta josta on vaikea opetella pois.
   Olen useasti miettinyt tuota että lopettaisin laihduttamisen kokonaan, se on vanha pinttinyt tapa puhua laihduttamisesta vaikka pitäisi puhua elämäntapa muutoksesta :) Tämän asian kanssa minulla on pään sisällä paljon tekemistä vielä, laihduttamisen lopettaminen on yllätvän vaikeaa vaikken sitä parhaillaankaan tee :D Kuulostaa varmasti hassulta mutta niin se vain on.
   Nyt kun asiaa tarkemmin mietin, taidan olla kanssasi samaa mieltä että laihduttamalla ei saa pysyviä tuloksia. Vaan pitäisi tehdä niitä muutoksia loppu elämäksi. Tuohon moodiin olen jo päässyt että liikun kun tuntuu hyvältä ja teen sellaista liikuntaa josta tykkään. Syömisen saralla niitä muutoksia parempaan on vielä kesken, yritän opetella niitä pikkuhiljaa - omaksua tapoja loppu elämäksi. Sama puoli minussa on joka haluaa niitä kiloja pois ja äkkiä! Ja sama toinen puoli joka tietää että tiukka kuuri ei toimi itseni kohdalla- monesti se on koettu.
   Kiitos tsempeistä, tsemppiä myös sinulle kovasti <3
   Minäkin toivon että löydän sopivan tavan karistaa liikakilot rennommalla otteella :) Kiitos kun sanot etten ole huonompi ihminen vaikken laihtuisi enää koskaan, välillä koen olevani. Se on mukavaa kun joku toinen sanoo sen <3
   Kiitos aivan ihanista loppusanoista, lämmittävät kovasti mieltani <3 Myös sinä vaikutat kivalta ja fiksulta ihmiseltä näin virtuaalisesti <3 Ihanaa kesää myös sinulle! Tsempataan toisiamme ja jaetaan ajatuksia jatkossakin!!
   -Laura-

   Poista
  2. Tuo on kyllä totta, että se laihduttaminen on jotenkin helpompi termi käyttää, mutta mun mielestä se kertoo siitä, että se oma tavoite on siellä laihtumisessa kuitenkin. Ainakin mulla itellä menee niin. Hei, mä ymmärrän ton laihduttamisen lopettamisen vaikeuden! Pää haraa jotenkin kauheesti vastaan ja mieli on kiristelylinjalla, vaikka toteutus olisi jotain ihan muuta... :D sitä vaan pitää kiinni siitä laihduttamisesta, vaikkei siinä kyllä mitään järkeä ole.

   Toi on kyllä hienoa, että oot löytänyt sellaista liikuntaa, josta tykkäät ja saat liikuttua ilman pakkoajatuksia! Se on jotain sellaista, mitä voi kutsua terveelliseksi elämäntavaksi. :)

   Se on yllättävän vaikea uskoa. Lihavana sitä kuulee paljon kuinka on jotenkin kakkosluokan kansalainen, koska on liian iso tai painava. Yleensä sitä ei kyllä sanota suoraan, vaan sitä kuulee ja näkee sellaisissa yhteyksissä, kun puhutaan terveydestä tai vaikkapa muodista. Eikä sitä aina itsekään puhu itselleen kovin nätisti. Mutta siltikään niillä kiloilla ei ole todellisuudessa mitään tekemistä sen kanssa millainen on ihmisenä.

   Ihanhan tässä punastuu, hih. :) Kiitos itsellesi!

   Poista
  3. Joo liikunnasta on pikkuhiljaa tullut tosiaan elämäntapa :)
   Ja kyllä siitä ruokavaliostakin vielä tulee ajan kanssa, ajattelen että elämantapaa ei voi oppia hetkessä - pikkuhiljaa. Onneksi tässä ei ole kiire minnekään, ainakaan tällä hetkellä :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos haasteeesta, teen postauksen myöhemmin siitä :)

   Poista