keskiviikko 31. toukokuuta 2017

ToistoToukokuun takana ja KilometriKesäkuu edessä

Sain kun sainkin haasteen suoritettua loppuun. Sata toistoa sain jokaiseen liikkeeseen. Viimeisellä viikolla oli kunnon tsemppi päällä, koska olin hieman jäänyt jälkeen ensimmäisellä viikolla. Toki viimeinen viikko kestikin 3päivää enemmän kun viimeiset päivät osuivat seuraavan viikon puolelle. Aluksi uhosin että toistoja voisi olla enemmäkin (tavoite 100 toistoa/per liike toukokuun aikana), mutta nyt jälkiviisaana voin todeta että hyvä ettei niitä ollut enemmän:) Pääasia kuitenkin että jotain on tehty ja haaste on suoritettu onnistuneena loppuun :) Olen monessa asiassa se "viime tipan tekijä"
Tässä ToistoToukokuun tulokset:
Minulla oli itsellä käytössä tällainen tukkimiehen kirjanpidolla tehty "taulukko" johon oli helppo merkata liikkeen tehtyäni.Jollet ole lukenut jo edellistä tekstiäni, käythän lukemassa. Siellä on Etsivä löytää blogin kirjoittajalta ajattelimisen ja lukemisen arvoinen kommentti <3

Loppuun vielä julkaisen KilometriKesäkuun haasteen. Heitin tuon kilometri määrän hatusta tuohon sen enempiä ajattelematta :) Tää haaste tulee olemaan aika kova, 100km viikossa ja noin 13.3 km päivässä. Annoin tämän haasteen kilometri määrän olla, joskus täytyy tavoitella jotain hullua:)
Kuka lähtee mukaan?

2 kommenttia:

  1. Aika kova haaste, mutta taidan lähteä mukaan!

    VastaaPoista
  2. Hyvä Laura!! Hienosti sait kirittyä toistotoukokuun tavoitteeseen!
    Ja mukana kesäkuun haasteessa ollaan, tänään alkoi hyvin 15,5km! Jee :)

    VastaaPoista