sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Blogin historiaa ja Miksi bloggaan?Aloitimme kirjoittamaan Heidin kanssa yhdessä KukaMuuMukaKuinMe blogia syyskuussa 2013. Olimme päättäneet alkaa laihduttamaan yhdessä ja kirjoittaa siitä blogia. Heidi tiesi bloggaamisesta paljon, joten oli "turvallista" alkaa kirjoittamaan blogia hänen kanssaan. Oli mukavaa ja luontevaa kirjoittaa blogia yhdessä hyvän ystävän kanssa. Tämän blogin aikana tuli jojoiltu painon suhteen.
Helmikuussa 2015 päädyimme aloittamaan puhtaalta pöydältä ja siirtyä kirjoittamaan HeiLauta elämää blogia. Sen piti olla meille kummallekin uusi alku elämäntaparemontissamme.

Aloitin bloggaamaan, koska halusin saada vauhtia elämäntaparemontissani. Ajattelin että olisi "helpompaa" laihduttaa kun teen sen "julkisesti". Olisi helpompi pysyä projektissani kiinni kun en olisi pelkästään itselleni vastuussa. Minua kiehtoi ajatus kirjoittamisesta ja siitä että joku muukin lukisi niitä. Olen aina tykännyt kirjoittamisesta, vaikken ole siinä mikään huippu.
Jo ensimmäisestä postauksesta lähtien tykästyin jostain syystä kovasti blogin kirjoittamiseen. Kun sain ensimmäisiä kommentteja blogiimme se tuntui todella kivalta, joku oikeasti luki kirjoituksiani. Huomasin myös blogin kävijämääristä että ne alkoivat nousemaan. Se innnosti kirjoittamaan lisää. Vuosien saatossa on kertynyt vakilukijoita/kommentoijia ja muita bloggareita joiden kanssa vaihdamme säännöllisesti kommentteja. Muutaman bloggaajan Vanessan ja Helzun kanssa tapasimmekin kesällä, niinkuin olen aikaisemminkin maininnut aika mahtavaa tutustua blogin kautta uusiin ihmisiin. Ehkäpä tulevaisuudessa tutustun muihinkiin uusiin ihmisiin blogin kautta.
Minusta on ihanaa suunnitella ja kirjoittaa blogipostauksia. Tykkään miettiä minkälaisia kuvia lisään postauksiini.

Mikä on teidän mielipiteenne blogitekstien postaus tahdista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti