maanantai 25. syyskuuta 2017

Pispalan portaatMeidän oli tarkoitus blogitapaamisessa mennä treenaamaan Piispalan portaisiin, mutta sateen takia tämä jäi valitettavasti tekemättä.

Joten kävimme viikonloppuna testaamaassa veljeni ja hänen lastensa kanssa kyseiset portaat. Huh huh ei voi muuta sanoa. Tulipa tehtyä 30min HIIT tyyppinen treeni ja voin kertoa että tämän naisen kunto on aika huonoissa hantimissa tämän tyyppiseen treeniin:D
Portaita oli kiitettävästi, netti kertoo että portaita olisi 310. Minä jaksoin mennä portaat kummaltakin puolelta kerran kokonaan alas ja muutamia kertoja puoleen väliin asti - takaisin. Jalat hapotti tämän jälkeen oikein mukavasti.Porrastreenin jälkeen iski kuitenkin sisu ja palo kehittää kuntoa juurikin tällaista treeniä varten.
Aivan kotini vieressä on juuri sopiva mäki tehdä tämäntyyppistä HIIT treeniä, joten kauaksi ei välttämättä tarvitse lähteä. Koti kaupungistani toki löytyy myös pitkät portaat jossa voi käydä treenailemassa. Ei minulla niihinkään ole matkaa kuin muutama hassu kilometri.


Nämä portaat olivat "virallisia" Piispalan portaita vastapäätä ja  niistä pääsi vastapuolelle. 


Piispalan portaiden yläpäästä oli aika hienot maisemat :) Sää suosi meitä mukavasti, aurinko paistoi muttei kuitenkaan ollut liian kuuma:) Vaikka portaita kiivettäessä hiki tuli ja lämpöäkin riitti ;) Veljeni lapset jaksoivat portaita juostenki tarpoa, kun minä tyydyin lähinnä "kävelemään niitä". Portaissa oli samaan aikaan muitakin kuntoilijoita.
Nämä olivat kokemisen arvoinen juttu ja ajatuksena olisi tulla uudestaan kyseisille portaille :) Tietenkin paremman kunnon omaavaana ;) :DAskel taitaa painaa jo hieman.Loppuun vielä Polar M400 Palaute harjoituksesta. Kuvakaappaus siis Polar Flow ohjelmasta. Unohdin sykemittarin autoon, joten ensimmäiset portaat jotka johtivat toiselle puolelle jäivät ilman mittausta.

Polveni ovat vaivanneet minua jo pidemmän aikaa, joten veljeni teippaisi polvat ennen treeniä kinestioteipillä. Olen käyttänyt kyseistä teippiä käteen ja jalkaan monessakin paikassa ja olen tykännyt siitä kovasti. Auttaa kipuun ja tukee hyvin.

4 kommenttia:

 1. Hyvä Laura!! Tästä tuli kyllä semmoinen innostus että pakkohan sitä on itsekin joku päivä noihin portaisiin päästä! :D Ja ihana ilma sattui kyllä teille tuolle treenipäivälle :) Porrastreeni kyllä kuuluu itselläni ihan niihin suosikkeihin, kunhan vain olisi lähellä hyvät portaat :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, vaikka pohkeissa tuntuu vähän vieläkin :D
   Mennään vaikka yhdessä ens kesänä :) ¨
   -Laura-

   Poista
 2. Siis wau! Hienoa, että kävin Pispalan portaissa treenaamassa. Ehkä ensi kesänä mennään sinne porukalla :)

  VastaaPoista