perjantai 22. syyskuuta 2017

Blogini nimi, miksi juuri tämä nimi?Kirjoitimme tätä blogia aluksi ystäväni Heidin kanssa, hän halusi jättäytyä blogin kirjoittamisesta tänä vuonna pois. Ja minä päätin jatkaa blogin kirjoittamista yksin.
Blogin nimi tulee yksinkertaisesti meidän nimiemme alkutavuista HEIdi ja LAUra. Heittelimme ideoita viestitse nimestä ja siitä sitten vaan muotutuu HeiLauta elämää. Keksimme myös toisen merkityksen nimelle, että heilauttaisimme elämää ja painoa parempaan suuntaan.
Ajottain olen miettinyt, että onko blogin nimi tarpeeksi iskevä kun se ei kuitenkaan kerro blogista mitään. Itse ainakin välillä eksyn blogeihin juurikin niiden nimen perusteella. 
Mietin välillä myös, että aloittaisin kokonaan uuden blogin - joka olisi "kokonaan minun omani" alusta saakka. En vain keksi nimeä, enkä tiedä onko järkevää aloittaa taas kokonaan alusta. 

Ajattelin tehdä näiden asioiden tiimoilta postaussarjan, joka käsittelee seuraavia asioita:
 • Miksi bloggaan?
 • Vaikeinta/ helpointa bloggaamisessa?
 • Miten blogini on muuttunut matkan varrella?
 • Lempi blogikommentit (tämä saattaa olla vaikea)
 • Analyysissa oma blogi
Jos mieleen tulee vielä ideoita postausssarjaan otan ne ilolla vastaan :)

2 kommenttia:

 1. Kiva postaus!
  Ja mielenkiintoiselta kuulostavia aiheita, odottelen innolla! :)
  Minä olen kyllä aina tykännyt blogisi/bloginne nimestä, kyllähän painoa pudottaessa elämäkin väkiseltään heilahtaa. Ymmärrän kuitenkin halun luoda blogi, joka olisi kokonaan oma. Kyllä me lukijat varmasti seurataan vaikka blogin osoite muuttuisikin, jos sitten siihen ratkaisuun päädyt! Tärkeintä on kuitenkin, että itse tykkää blogin kirjoittamisesta ja että se tuntuu omalta. :)
  Hyvää viikonloppua!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vanessa taas ihanasta kommentista ❤️
   Kiva kuulla että tykkäät nimestä. Sitä on varmaan itseään kohtaan aina niin kriittinen :/ Kyllä tää omalta blogilta kuitenkin tuntuu :)
   -Laura-

   Poista