maanantai 8. tammikuuta 2018

Hei taas!

Blogi on viettänyt ihan tarkoituksella hiljaiseloa. Joulukalenterin tekeminen vaati aika paljon aikaa ja ideointia, joten tauko oli paikallaan. Vaikka tein tekstejä ennestään aika paljon valmiiksi, niin silti se vaati vain aikaa. Paras kiitos tuli kuitenkin lukijoilta, kommenteilla ja kohonneilla lukijamäärillä. Kulkija taisi olla ahkerin kommentoijani kalenterin aikana. Tykkäsin kaikesta huolimatta tehdä kalenteria kovasti, ideoista kalenteriin saan taas kiittää Evaa.

Uusi vuosi ja uudet kujeet - näin kertoo sanonta. Mitä se sitten tarkoittaakaan kohdallani - sen näyttää aika. En tehnyt uudenvuoden lupauksia ollenkaan - unohdin kokonaan ne ja ihan hyvä niin.

Tavoitteet tälle vuodelle on yksinkertaisesti henkinen ja fyysinen hyvinvointi. Haluan harrastaa liikuntaa, koska siitä tulee hyväolo. Haluan liikkua fiiliksen mukaan, en pakottavan tarpeen laihtumisen takia.
Ajattelin että jollekkin kuukaudella voisi jonkun haasteen keksiä kasaan, jos innostusta riittää.

Salilla ja vesijuoksemassa olen käynyt - tykkään siitä kovasti! Pikkuhiljaa lisään muuta liikuntaa kun siltä tuntuu. Tykkäisin pelata sulkapalloa tai squashia. Tai kokeilla jotain aivan uutta urheilulajia - jota en vielä tiedä mikä se voisi olla...

Liikuntapäiväkirjaa voisin tänne blogin puolelle kirjoittaa. Ja ruokapäiväkirjaakin aina silloin tällöin. Kasvisruokareseptejä olen ajatellut taas kokeilla, kerron niistäkin sitten lisää kun teen.

Palaillaan :)

4 kommenttia:

 1. Hyviä suunnitelmia sulla ja ihan paras tavoite! Monesti sitä unohtaa kaikessa tohinassa tavoitella hyvinvointia ja paahtaa otsa kireänä kohti kilotavoitteita tai liikuntasuorituksia. Sulla on liikunta jo arjessa kuitenkin, eli perusasiat on kunnossa. Hienoa! Ja hienoa, kun uskalsit pitää tauon kirjoittamisesta, kun siltä tuntui. Muistaakseni joskus kauan sitten pohdit sitäkin. :) Innolla odottelen mitä kaikkea postailet tulevaisuudessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kulkija :) <3 Juurikin näin, hyvä tavoitella kerrankin sitä hyvinvointia kohden... Katsotaan kuinka muijan käy :) Juu taukoa olen ennenkin pohtinut, nyt se tuli itsestään.
   Kiva kun joku odottaa postauksia...
   -Laura-

   Poista
 2. Minäkin unohdin uuden vuoden lupaukset :) Samoilla linjoilla mennään kuin viime vuosikin. Pidähän blogi aktiivisena. Tykkään lukea sitä, kuin myös moni muukin.

  VastaaPoista