sunnuntai 16. helmikuuta 2020

Helmikuun henkisen hyvinvointihaasten viikko 2

Tämä viikko on ollu töiden kannalta jotenkin todella raskas. Joten olen tehnyt pitkin viikkoa pieniä asioita jotka on parantanut henkistä hyvinvointiani. Olen myös työvuorojen välissä, keskittynyt palautumiseen töistä lepäämällä.


Tällä viikolla olen tehnyt henkiseen hyvinvointiini liittyen: Vietin aikaa ystävieni ja perheen kanssa. Laitoin blogiin arvonnan, johon voit osallistua 28.2 saakka edellisessä postauksessa. Tein kehonhuoltoa keppijumpan ja rullan avulla. Kävin ystävänpäivänä kaverin kanssa salilla tekemässä yhteistreenin. Luin lapsuuden yhtä lempikirjaani Peppi Pitkätossu jonka löysin kirppikseltä eurolla. Ostin ystävänpäivälahjaksi itselleni teemaan sopivan lehden. Olen myös tehnyt pitkin viikkoa hengitysharjoituksia.

5 kommenttia:

  1. Onpas tuhti paketti aiheesta :) Varmasti paljon asiaa!

    VastaaPoista
  2. Tätä teidän hyvinvointihaastetta on ollut mielenkiintoista seurata näin jälkikäteenkin. Itsella on alkamassa juuri hartaasti odotettu lomaviikko. Aion myös koittaa käyttää sen itsestä ja kodista huolehtimiseen ja sitä kautta hyvinvoinnin kokonaisvaltaiseen lisäämiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu, että on mukava seurata.
      Hyvää lomaa sinulle Rouva Sammakko, hyvät suunnitelmat on!

      Poista

Rapunzel