lauantai 1. huhtikuuta 2017

Laura: Laihdutuslahja

Sain veljeni vaimolta laihdutuslahjan, koska olen hänen mielestään jaksanut laihduttaa hienosti vaikka on ollut vaikeita aikoja. Olin niin otettu lahjasta<3 
Lahja tuli todella hyvään aikaan, koska se laihdutus motivaatio on ollut hieman kadoksissa. Nyt jaksaa taas tsempata. 




Jättipyyhe, tykkään!!
Varsinkin salilla käydessä tykkään käyttää jättipyyhettä:)


Oriflame 4- in - 1 foor care jalkaraspi. Sisältää harjan, hohkakiven, hiekkapaperi- ja metalliraspin. Jalkoja tulee pehmittää lämpimässä vedessä 2-3 minuuttia. Käytä hohkakiveä pehmittämään karkeaa ihoa. Käytä hiekkapaperi- ja/tai metalliraspia karken ihon poistamiseen. Käytä harjaa ihon silottamiseen. Huuhtele huolellisesti käytön jälkeen. 
Kesäksi jalat kuntoon<3 Olen ennenkin raspannut jalkoja, mutta vain hiekkaraspilla. Nyt pääsen kokeilemaan hieman erilaisia harjapäitä. Uskon että tykkään kovasti!




2kpl päivävoiteita ja 2kpl yövoiteta. 



Jalkadeodorantti, sisältää eucalyptus ja minttu öljyä. Tämä on aivan loistava tuote varsinkin kesällä. Tykkään kovasti! Viilentää jalat ihanasti ja pitää jalkahienhajun poissa. Virkistää väsyneitä jalkoja hyvin.



Teepuuöljyä ja salviauutetta sisältävä antiperspiroiva jalkavoide. Dermatologisesti testattu jalkavoide virkistää jalat välittömästi ja vähentää jalkojen hikoilua. Jalat pysyvät raikkaina ja kuivina. Ei jätä tahmeaa tunnetta jalkoihin. 
Olen ennenkin käyttänyt Oriflamen jalkarasvoja ja olen tykännyt kun eivät jätä jalkoihin tahmeaa tunnetta. Säästän tämänkin voiteen kesäksi virkistämään ja vähentämään jalkojen hikoilua. 

Lähde: Oriflame

En onneksi kärsi jalkojen hikoilusta suuremmin, mutta varsinkin kesällä tykkään pitää jalat virkeänä ja raikkaana. Hoitotyössä ollaan paljon jalkojen päällä ja jalat rasittuvat. Rasvaan jalkani joka ilta. Ja välillä raspilla raakkan kantapäitä, nyt tulee taas enemmän raspailtua kun on uusi väline siihen:) Olen kuin lapsi "kun on uusi lelu niin jaksaa taas leikkiä" :D 

En ole koskaan käynyt jalkahoitajalla koska olen niin kova kutiamaan. Minulle tulee kantapäihin jonkun verran kovettumia. Olen kyllä monesti miettinyt että pitäisi mennä kokeilmaan jalkahoitoa:)

Käy osallistumassa edellisessä tekstissä olevaan Hyvänolon Huhtikuu haasteeseen. Tehdään yhdessä huhtikuusta hyvä, tsempataa toisiamme ja vaihdellaan kuulumisia/kokemuksia asian tiimoilta <3

6 kommenttia:

  1. Onpas ihana lahja ja ihana idea veljesi vaimolta tällainen laihdutuslahja. Olet kyllä todellakin sen ansainnut!<3

    VastaaPoista
  2. Ihan tsemppilahja ja ajatus! On upeaa, kun joku lähipiiristä huomioi ja kannustaa sekä näkee omat edistysaskeleet. Nyt nautit lahjan tuomasta ilosta ja hyvästä olosta. Hyvää viikon alkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helzu sinullekin kauniista sanoista<3
      Hyvää viikon alkua sinulle myös!
      -Laura-

      Poista
  3. Ihana ajatus :) Toi jalkadödö kuulostaa hyvälle, taitaapa lähteä itselläkin kokeiluun.

    VastaaPoista

Rapunzel