perjantai 8. joulukuuta 2017

Joulukalenteri 2017 - Luukku 8: Millainen joulukalenteri on paras?

Mikä sinusta on paras kalenteri - suklaa, tavara, yllätyspussakka vai kuvakalenteri? Vai jokin muu?Minun on ehkä pakko vastata tähän että itse tekemä yllätyspussukka tms. kalenteri :) Liputan vaan itse tehtyjen juttujen puolesta. Siellä ei tarvitse ihmeellisiä juttuja olla, mutta ajatus että joku on nähnyt niin suuren vaivan - on vain jotain niin upeata.

Tein joitakin vuosia sitten alla olevan tulitikku joulukalenterin neljälle veljenlapselleni. Siellä oli erilaisia yllätyksiä. Mustan sutun kohdalla lukee lapsen nimi. Ylimmäisenä oli hieman isompi tikkuaski joka oli jouluaaton lokero.Joulukalentereita on nykyään vaikka minkälaisia:
 • Paljon erilaisia karkki- ja suklaakalentereita
 • Vaikka minkälaisia tavarakalentereita
 • Itse tekemiä yllätyspussukka/laatikko kalentereita
 • Kuvakalentereita
Minulla oli lapsena Partiolaisten joulukalenteri ja pankista saatu ilmainen joulukalenteri - kummatkin kuva kalentereita. En koskaan avannut luukkuja etukäteen :) Jouluaaton luukun avaamista odotettiin jännityksellä - varsinkin jos luukku oli iso. 
Kavereillani oli suklaakalenreita, mutta ihme kyllä en niistä silloin välittänyt koska niiden sisältämä suklaa oli mielestäni pahanmakuista.
Kerran sain kaveriltani lahjaksi salmiakki kalenerin - rakastan salmiakkia. 

2 kommenttia:

 1. Itsetehty kalenterin on ehdottomasti paras. Olen usein suunnitellut tekeväni itse kalenterin perheelleni, mutta se on aina vain jäänyt suunnittelun asteelle. Olen onneksi päässyt ihailemaan kyläilyreissuilla muiden itse tekemiä kalentereita. Meillä on ollut joka vuosi suklaakalenteri, mutta tänä vuonna ei kalenteria lainkaan. Kukaan ei enää joulukalenteri kaivannut. Ehkä ensi vuonna teen itse vihdoinkin sen joulukalenterin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin voisin ensi vuonna tehdä itsetehdyn joulukalenterin jollekkin :) Niitä on vaikka minkälaisia ideoita...
   -Laura-

   Poista