maanantai 27. maaliskuuta 2017

Laura: Vahvuuteni ja heikkouteni laihduttajana

Sain idean kirjoittaa aiheesta Uusi alkuni blogin kirjoittajalta Vanessalta ja pyysin lupaa lainata hänen ideaansa. Vanessa teki jokin aika sitten postauksen aiheesta:) Voit lukea sen täältä.

PLUSSAT:
+ Tietoa miten syödä ja liikkua on runsaasti - lehdistä, luennoilta, blogeista ja muutaman nettivalmennuksen ansioista.
+ Kokemusta laihdutuksesta on ja siitä mikä toimii kohdallani parhaiten.
+ Minulla on ystäviä joiden kanssa käydä salilla ja lenkillä, hyvä motivaation lähde lähteä liikkumaan. Kun on liikunta treffit sovittuna, tulee helpommin lähdettyä kuin yksin.
+ Tykkään liikunnasta kunhan pääsen kunnolla alkuun:)
+ Syön säännöllisesti 4-5 ateriaa päivässä. Syön joka aamu aamupalan!

MIINUKSET:
- Pitkäjänteisyyden ja kärvivällisyyden puute!!!!!! Suurin ongelmani ehdottomasti.
- Selkärangattomuus herkkuhimon tullessa ja silloin kun niitä on tarjolla.
- Kyllästyn ruokiin helposti ja teen usein samoja ruokia. Vaikka reseptejä on tallessa niin tietokoneella kuin lipaston laatikossakin.
- Ruuan asettelu, tiedän että tällä on suuri vaikutus maittavuuden ja ehkä jopa kylläisyydenkin kannalta. (miten laitan ruuan esille, miten sen asettelen lautaselle ja minkä värisiä ruokia käytän.)

Olenkin luvannut itselleni että rupean kiinnittämään huomiota ruuan asetteluun:) Ainakin joinakin päivinä. Alan myös kokeilemaan uusia reseptejä,  esim kanarullat joita taannoin kokeilin oli uusi tuttavuus. Reseptejä ja ruokakuvia voin jakaa blogissakin jos kiinnostusta riittää, itseä ainakin suunnattomasti kiinnostaa tämän tyyppiset postaukset. Ja näin olen ymmärtänyt että muitakin kiinnostaa:)


4 kommenttia:

 1. Se on kyllä hyvä, että tiedostaa omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Helpottaa hommaa kummasti, kun tietää mikä itseltä jo sujuu ja mikä vaatii enemmän panostusta. Pitäis ittekin pohtia näitä jossain vaiheessa :) ja joo ruokakuvat ja reseptit on tervetulleita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Kulkija:)
   Totta, on hyvä tiedostaa omat vahvuudet ja heikkoudet - helpottaa tosiaan hommaa.
   -Laura-

   Poista
 2. Kivan postauksen olit tästä saanut! Monia samoja juttuja löytyy meidän listoilta :) Ja laita ihmeessä reseptejä ja ruokakuvia blogiin, olisi kiva lukea😊

  VastaaPoista